top of page

Ajánlatkérő űrlap

Köszönjük! Hamarosan felkeressük ajánlatunkkal! Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár kötelezettségekkel. Az elküldött űrlapot megközelítőleg 48 órás átfutási idővel dolgozzuk fel.

Előfordulhat, hogy az általunk küldött e-mail a Promóció vagy Spam/Levélszemét mappába kerül. Kérjük ellenőrizd!

Egy kis érdekesség:

 A beton legfontosabb tulajdonságai:

  1. Szilárdság: A beton nagyon jó szilárdsági tulajdonságokkal rendelkezik. A megfelelő összetétel és a megfelelő időben történő kötés után a beton nagy nyomószilárdságot fejthet ki.

  2. Tartósság: A beton tartós anyag, amely ellenáll az időjárás hatásainak, a korróziónak és más károsodási folyamatoknak. Ezért gyakran használják épületek, hidak és infrastrukturális projektek építéséhez.

  3. Rugalmasság: A friss beton nagyon rugalmas, könnyen önthető és formázható. Amikor megszilárdul, elveszti rugalmasságát, de továbbra is viszonylag jól ellenáll a terhelésnek.

  4. Tűzállóság: A beton jó tűzállósági tulajdonságokkal rendelkezik. Magas hőmérsékleten nem olvad vagy bontható le könnyen, ami hozzájárul az épületek tűzbiztonságához.

  5. Hangszigetelés: A beton jó hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Visszatartja a hangot, ami csökkenti a zajszennyezést és javítja az épületek belső komfortját.

  6. Hőszigetelés: Bár a beton alapvetően jó hővezető, különleges hőszigetelő anyagokat is felhasználhatnak a betonkeverékben, hogy javítsák a hőszigetelő tulajdonságokat.

  7. Vízállóság: A megfelelően elkészített beton vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi a vízmentes szerkezetek, például medencék, tartályok vagy alagutak építését.

  8. Környezetbarát: A beton alapvetően környezetbarát anyag, mivel természetes anyagokból, például cementből és kavicsból készül. Azonban a cement gyártása CO2-kibocsátással jár, ezért az újrahasznosítás és a környezetbarát gyártási módszerek fontosak a fenntarthatóság szempontjából.

bottom of page